Tko smo

SUNCE I PARTNERI d.o.o.

Sunce i partneri d.o.o. je mala obiteljska tvrtka koja se u prvenstveno posvetila brizi za zdravlje lokomotornog sustava konja. Stručnu naobrazbu stekli smo 2009. godine u Sjedinjenim Američkim Državama u svjetski priznatoj i poznatoj Oklahoma Horseshoening School našto smo izuzetno ponosni jer u toj školieduciraju jedni od najboljih veterinara-potkivača. Nakon završenog školovanja pristupili smo polaganju specijalističkog ispita te stekli status certificiranog potkivača – Certified Journeyman Farrier. Članovi smo krovnih potkivačkih organizacija koje okupljaju potkivače ne samo iz USA već iz cijelog svijeta, a to su AFA – American Farrier’s  Association i BWFA – Brotherhood of Working Farriers Association.

Uz stalnu dodatnu edukaciju, trudimo se u svakom trenutku biti u trendu sa najnovijim tehnološkim postignućima i saznanjima vezanim uz probleme lokomotornog sustava konja. Pratimo najnovije tehnologije proizvoda koji pomažu bržem i boljem oporavku. U svom poslovanju koristimo samo vrhunske i u praksi provjerene i djelotvorne proizvode koji se koriste i na najvišim nivoima u svijetu.

Uz uslugu potkivanja, obrezivanja i korektivnog potkivanja nudimo široku paletu proizvoda potrebnih za zdrav lokomotorni sustav. Na zalisi stalno imamo veliki izbor svih vrsta potkova, alata za obradu kopita i dodatnog asortimana potrebnog za besprijekorno zdravo kopito. Također u ponudi imamo i raznu konjičku  te jahaču opremu.

Cilj nam je razvijati se i dalje u smjeru kojim smo krenuli, te kao i do sada zadržati vodeću ulogu u pružanju usluga i povećanju asortimana.


IMG_6823

Naziv i skraćeni naziv tvrtke:
Sunce i partneri društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju i trgovinu (Sunce i partneri d.o.o.)
Sjedište tvrtke:
Čret 77, 10000 Zagreb
Upisan u Sudski registar:
Trgovački sud u Zagrebu
MBS:
080529421

Temeljni kapital:
21.000 kn uplaćen u cijelosti
Uprava društva:
Dijanović Nenad
Banka:
Zagrebačka banka
IBAN:
HR6323600001101851336

-30% popusta na konjičku i jahaću opremu uz kupon kod BF30
-10% popusta na potkivačku opremu uz kupon kod BF10

X