Zastupstva

Zastupamo:

ROYAL KERCKHAERT – Svjetski poznata i renomirana Nizozemska tvrtka koja se od 1906. godine bavi proizvodnjom ručno rađenih potkova. Danas je Kerckhaert vodeći svjetski proizvođač potkova, čavala te kompletne opreme, pribora i potrošnog materijala za potkivanje.

Od 2008. godine Kerckhaert je svrstan u skupinu od svega 150 Nizozemskih tvrtki koje su od Nizozemskog kralja Willem-Alexandera od Nizozemske dobile prestužnu titulu „Kraljevskog jamstva“.

Stoga ne čudi podatak da je čak 74% olimpijskih šampiona i vice-šampiona potkovano ovim potkovama.

kevin-bacons-logo

KEVIN BACON’S Hoof Care – Jedna od vodećih tvrtki u svijetu za proizvodnju sredstava za njegu kopita te za liječenje i prevenciju truleži žabice. Kevin Bacon’s Hoof Care proizvodi kopitnu kremu od 1984. godine, a svi proizvodi izrađuju se od prirodnih sirovina i svježeg ljekovitog bilja kao što je lovor, neven, kadulja i čajavec.Zanimljivo je da više od polovice finalista konjičkih disciplina na zadnjim Olimpijskim igrama koristi njihove proizvode.

HKM Sports Equipment– njemački proizvođač jahače i konjičke opreme čiji se proizvodi koriste širom svijeta jer pružaju odličan odnos kvalitete i cijena po principu BEST BUY.

HKM Sports Equipment nudi rješenje za svačiji džep. Od povoljnog ali kvalitetnog BASIC asortimana sve do luksuznog i atraktivnog Cavallino Marino, Laura Garelli ili Glööckler  programa.