Načini plaćanja

U Web shopu Potkivanje konja moguće je platiti na sljedeće načine:

• Plaćanje pouzećem – roba se plaća po dostavi od strane ekspress kurirske službe. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom. Tom prilikom se plaćaju i troškovi dostave

• Općom uplatnicom/virmanom – ovaj način plaćanja podrazumijeva gotovinsku uplatu u pošti ili banci, kao i uplatu na žiro-račun tvrtke Sunce i partneri d.o.o. putem internet bankarstva. Ukoliko na svoju mail adresu niste primili podatke za uplatu, savjetujemo da pregledate NEŽELJENU POŠTU ili nazovete 091/2344 988 kako biste provjerili status narudžbe.

• Kreditnim karticama Diners, American, Master i Visa

***Nije moguće platiti u ratama.

Prilikom odabira plaćanja općom uplatnicom Kupac dobiva na email adresu koju je naveo u svojoj narudžbi sve podatke koji su potrebni kako bi izvršio plaćanje, dok se Kupac koji plaća kreditnom karticom automatski vodi na sigurne i zaštićene SSL stranice na kojima upisuje potrebne podatke sa svoje kreditne kartice.

Novčani primitak Kupca podrazumijeva zaprimljenu uplatu na žiro račun Sunce i partneri d.o.o. ili odobrenje autorizacije kreditne kartice Kupca. Novčani primitak na računu tvrtke Sunce i partneri d.o.o. vidljiv je slijedeći radni dan, odnosno u roku 24 sata od trenutka plaćanja. Uplate koje je Kupac izvršio u petak najčešće su vidljive u ponedjeljak, kada se proizvodi šalju ekspresnom dostavnom službom.