Animalintex oblog za kopita

150,00 kn

8 na zalihi

SKU: PR00007 Kategorija:
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)

Opis

Animalintex je izvorni veterinarski oblog za kopita i rane koji se već desetljećima koristi. Proizvodi se u Velikoj Britaniji u pogonu koji je ovlašten od strane Uprave za veterinarske lijekove (VMD), britanskog tijela koje je odgovorno za provođenje sigurnosti veterinarskih lijekova.

Animalintex sadrži bornu kiselinu BP, aktivni sastojak koji potiče učinkovito ozdravljenje.

Animalintex tvrtke Robinson Animal Healthcare dobro je poznat, cijenjen i pouzdan proizvod koji ima licencu i koji je vrlo učinkovit.

Idealan je za liječenje:
Zaraženih rana
Otvorenih rana
Laminitisa
Apscesa
Gnjilogriza
Uganuća
Modrica i žuljeva

Antiseptik borne kiseline – minimizira infekciju i ponovnu infekciju!
Tragacanth – prirodno sredstvo za čišćenje, uklanja prljavštinu i infekcije te smanjuje upalu. Stvara vlažno i čisto ljekovito okruženje
Jednostavno nanošenje i uklanjanje
Medicinska pamučna vuna apsorbira gnoj.
Pruža podršku i zaštitu
Štititi od ponovnih ozljeda
Polietilena podloga pokriva vanjsko onečišćenje i čuva vlagu i toplinu
Brže zacjeljivanje
Ekonomično za upotrebu
Može se smanjiti prema veličini tako da ne postoji otpad!

UPUTSTVA ZA UPORABU:
Uputa isporučenih uz proizvod treba se pažljivo pridržavati jer su one također regulirane licencom. Pogledajte upute u nastavku.

Animalintex se može primijeniti kao vrući vlažni oblog, hladan vlažni oblog ili čak kao preljev za suhe rane – posebno u situaciji prve pomoći. Korištena tehnika ovisi o posebnom stanju koji se tretira.

Vrući vlažni oblog koristi se kod apscesa, ispucalih peta, zaraženih rana, laminitisa, gnojne groznice, probijenog stopala,  trnja…

Hladni vlažni oblog koristi se za modrice, pokršteni lakat, pokršteni skočni zglob, bolne potkoljenice, uganuće, napone i rascjepe.

Za pripremu obloga, prokuhajte vodu i ostavite da se ohladi na 38 stupnjeva Celzijusa, uronite oblog i istisnite višak vode. Imajte na umu da ako je prisutan gnoj, oblog mora biti vlažan (ne mokar) Ako se treba koristiti hladan vlažnioblog, slijedite isti postupak kao gore, ali jednostavno ostavite da se kuhana voda ohladi prije nanošenja.

Oblog se nanosi na konja nakon čišćenja i sušenja zahvaćenog područja, a zatim osigurava zavojem ili čizmom.

Oblog treba mijenjati najmanje svakih 12 sati. Napredak bolesti može se istovremeno provjeriti. Ako konj ne reagira na liječenje ili pokazuje znakove nevolje, nazovite svog veterinara!

Dodatne informacije

Težina 0.04 kg

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Animalintex oblog za kopita”