Konjička oprema

Zastupnici smo poznate i kvalitetne njemačke firme HKM koja je prisutna na tržištu dugi niz godina i koja pokriva sve potrebe jahača i konja kao i ostale opreme u konjarstvu.


Njihova ponuda sadrži najveći izbor artikala za timarenje i održavanje čistoće konja, zaštitne opreme kao što su razne deke, šiceri, zvona, kapice za uši, veliki izbor sredstava za njegu itd. Također tu je i raznolika ponuda sedla i ostale opreme za jahanje.

A da bi i jahač izgledao lijepo i bio kvalitetno opremljen, HKM prati trendove u modi i kvaliteti te konstantno dodaje nove proizvode u svoju ponudu.
Poseban dio opreme namijenjen je western jahačima.

Uz konja i jahača HKM pokriva i sve potrebe štalskog asortimana pa u svojoj širokoj paleti proizvoda nudi artikle potrebne za održavanje štale, zobarnike i sve što nam treba u tom okruženju.

Ako ste u konjičkom sportu, HKM vas može obući “od glave do pete” jer u asortimanu imaju i turnirske košulje i jahače hlače, cipele i čizme za ugodno jahanje, sakoe, rukavice, kacite i sve ostalo što vam je ili bi moglo biti potrebno.

Ukoliko neki artikl pronađete u HKM katalogu, a mi ga nemamo na lageru, slobodno nas kontaktirajte i nabavit ćemo taj artikl za vas!

Uživajte u druženju sa svojim ljubimcem, koristeći najbolje proizvode za sebe i njega!